Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΕΣΠΑ-ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής για άλλη μια χρονιά θα προχωρήσει στη διαδικασία για την ένταξη των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Λαυρεωτικής  στο πρόγραμμα ώστε να ωφεληθούν οι ενδιαφερόμενοι δημότες.
Για τα Βρέφη και Νήπια που μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ο φορέας υλοποίησης –Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. -  καθορίζει κάθε χρονιά τα κριτήρια τα οποία  μεταβάλλονται.
Η πρόσκληση και η αίτηση συμμετοχής προς το παρόν διατίθεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr)
Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» είναι αρωγός στην διαδικασία υποβολής της αίτησης σας  ώστε να επιλύσει τυχόν απορίες σας.
Υπεύθυνοι υποβολής της αίτησης είναι οι κηδεμόνες.
H περίοδος των αιτήσεων καθορίζεται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.
Προσοχή!!
Όταν αναρτηθεί η πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την αναζητήσουν στο Facebook και στην ιστοσελίδα του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής www.kefalos.com.gr 

Καθώς τηρούνται αυστηρά χρονοδιαγράμματα θα πρέπει να είστε σε επικοινωνία με το Ν.Π.Δ.Δ. Κέφαλος  ή απευθείας με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στα ακόλουθα τηλέφωνα : 210-5214600 και 213-1320600
Για πλήρη εικόνα επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της                          Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. :  www.eetaa.gr

Οι γονείς οι οποίοι εμπίπτουν στις προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και δεν δηλώσουν συμμετοχή ή απορριφθούν λόγω ελλιπούς φακέλου δικαιολογητικών, θα επιβαρύνονται σύμφωνα με τον πίνακα τροφείων μας.

Αίτηση και δικαιολογητικά θα αναρτηθούν  νέα μόλις βγει η πρόσκληση της χρονιάς 2020-2021.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 20:26