logo espa

Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 13:42

Eκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΚΑΠΗ Κερατέας (video)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο κ. Κωνσταντίνος Πρίφτης, μεγάλος συντοπίτης μας ευεργέτης-δωρητής, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κέφαλος» Δήμητρα Πάλλη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Αδάμης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί & περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, συλλόγων, φορέων και πλήθος κόσμου που βρέθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΑΠΗ Κερατέας.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΑΠΗ αντάλλαξαν ευχές και διασκέδασαν με αμείωτο κέφι και ζωντάνια.

? Στην ομιλία του ο κ. Κωνσταντίνος Πρίφτης, μεγάλος συντοπίτης μας, ευεργέτης-δωρητής του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Κερατέας και του Κ.Υ. Αποθεραπείας – Αποκατάστασης ‘’Κωνσταντίνος Πρίφτης’’, απευθυνόμενος στο κατάμεστο κοινό ανέφερε:
«Δεν πρέπει να μας φοβίζει η ηλικία μας, είμαστε όπως αισθανόμαστε και όπως φαινόμαστε…όχι κακές σκέψεις στο μυαλό μας…προσοχή στην υγεία μας με τακτικές εξετάσεις και κάποια δίαιτα αν χρειάζεται…μια μικρή καθημερινή απασχόληση δεν θα μας έκανε κακό. Τέλος, κάντε σκοπό της ζωής σας τη χαρά να προσφέρεις…δώστε αγάπη για να πάρετε αγάπη. Καλή Χρονιά και πάλι!»

Τον ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα έχει προσφέρει στον τόπο μας και θυμίζουμε τη δήλωση που είχε κάνει ο ίδιος στο παρελθόν δείχνοντας την ευαισθησία του για τους ανθρώπους της 3ης ηλικίας:
«Από μικρός πάντα έτρεφα μια ιδιαίτερη συμπάθεια στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και ίσως σ’ αυτό να με είχε επηρεάσει η αγάπη μου προς τους γονείς μου και ιδιαίτερα προς τη μητέρα μου που είχα τη χαρά να την έχω μέχρι τα 101 της χρόνια».

? Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς ανέφερε στην ομιλία του:
? «Να δώσω συγχαρητήρια στην Δήμητρα (Πάλλη) και όλο το Διοικητικό συμβούλιο για την συμβολή τους στην καλή λειτουργία του ΚΑΠΗ. Αυτό που γίνεται είναι πρωτόγνωρο…

Σας ενημερώνω ότι θα γίνει μια παρουσίαση της κυκλοφοριακής μελέτης για την Κερατέα πριν την πάμε στο Δημοτικό συμβούλιο μέσα στον Φεβρουάριο που θα δίνει λύσεις σε πολλά θέματα της πόλης μας και παράλληλα ολοκληρώθηκε μια μελέτη ανάπλασης του οδικού άξονα από την Αγ. Τριάδα μέχρι το «Σταφυλομέλι» που ασχολείται με την βελτίωση των πεζοδρομίων, των δρόμων, των στάσεων, των σηματοδοτήσεων, των κοινόχρηστων χώρων.
Μάλιστα, στις 11 Ιανουαρίου εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων με 5.200.000€ το έργο …το οποίο θα βοηθήσει τη λειτουργία της πόλης και θα συμβάλλει στην επισκεψιμότητα της Κερατέας…

Να πούμε, κλείνοντας, Χρόνια πολλά, με υγεία, να είμαστε όλοι γεροί και του χρόνου να είμαστε εδώ…»

? Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΄΄ΚΕΦΑΛΟΣ’’ κα Δήμητρα Πάλλη ανέφερε στην ομιλία της:
? «Είμαστε ένα υγιής φορέας ο οποίος καθώς διευρύνεται αφενός διαρκώς προκηρύσσει νέες θέσεις εργασίας και αφετέρου ανανεώνει τις συμβάσεις με το υπάρχον προσωπικό σε όλα τα προγράμματα. Μέσα στο έτος προσλήφθηκαν 5 άτομα διαφόρων βαθμίδων και υπογράφηκε νέα σύμβαση με την παιδίατρο.

Στο ΚΑΠΗ προσλάβαμε τρία νέα άτομα στον τομέα της καθαριότητας με διαδικασία ΑΣΕΠ + επιπλέον δύο 2μηνα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Βεβαίως, όλοι νιώθουμε την ανάγκη για ξεκούραση, για ηρεμία και για διασκέδαση. Γιατί η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά. Από τις πιο σημαντικές παροχές που έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε στα μέλη των ΚΑΠΗ είναι οι εκδρομές και οι εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιούνται στη διάρκεια του χρόνου. Τα μέλη και των δύο ΚΑΠΗ κατάφεραν να πάνε σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις, με δωρεάν μεταφορικά, κατάφεραν να κάνουν περιπάτους στη Χριστουγεννιάτικη Αθήνα, στο ίδρυμα Νιάρχος και εκτός απ΄αυτές τις μικρές ημερήσιες αποδράσεις τα δύο ΚΑΠΗ βρέθηκαν σε Ρόδο, Κατερίνη, Γιάννενα, Καστοριά, Φλώρινα εκδρομές δηλαδή που μας έφεραν για άλλη μια φορά πιο κοντά και κατάφεραν να μας γεμίσουν όμορφες αναμνήσεις…

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Δημήτρη Λουκά γιατί κάθε χρόνο αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την κοινωνική πολιτική για τις οικονομικές παροχές που λαμβάνουμε γιατί χωρίς αυτές τα χρήματα που έχουμε μόνο από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα δεν θα αρκούσαν για να γίνουν όλες αυτές οι δράσεις…

…σάς ευχαριστώ γι΄αυτή τη συμπόρευση και εύχομαι από την καρδιά μου να έχετε μια καλή χρονιά με υγεία αλλά και πολλή αγάπη στις ζωές σας.»

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 13:45